Audi Holbæk

Audi støtter Danmarks største erhvervstalenter

Den 23. april afholder Berlingske i samarbejde med Audi deres årlige Talent 100 konference med Michael Pram Rasmussen, bestyrelsesformand i Semler Holding, A. P. Møller-Mærsk og Coloplast, som hovedtaler. Det foregår i det store showroom hos Audi Gladsaxe.

- Talent handler om at have en særlig evne eller begavelse. Det kan være medfødt eller tillært og uanset hvad, så skal det passes, plejes og have de rigtige forudsætninger for at udvikle sig. Som etableret brand er det en del af Audis filosofi at give noget tilbage. Derfor støtter vi talenterne, der ligesom mærket er succesorienterede og passionerede. Det ligger dybt i Audis DNA, og derfor er det naturligt for Audi at være en del af Berlingske Business Magasins Talent 100, siger Audis marketingchef Christine Jelved.

Berlingske Business Magasin sætter hvert år fokus på unge talenter i guldnummeret Talent 100, hvor de siden 2004 har tegnet et billede af erhvervslivets kommende profiler gennem portrætter af 100 udvalgte talenter. Guldnummeret udkommer den 24. april.

Programmet byder udover Michael Pram Rasmussen på indlæg og debat med fire personligheder, der har valgt meget forskellige karriereveje: Niels Thorup (regionsdirektør i Falck), Sofie Carsten Nielsen (uddannelses- og forskningsminister for R), Christina Nielsen (vicekoncerndirektør i DLG med ansvar for økonomi) og Kai Hammerich (Office Managing Director for Korn Ferry). Desuden vil Christine Jelved løfte sløret for, hvem der blandt de 100 nye talenter – ved simpel lodtrækning – bliver den heldige vinder af at få stillet en Audi A3 Cabriolet til rådighed i tre måneder. Sidste år blev det Thomas Erichsen, marketingchef for Tivoli, samt Tine Thygesen, CEO Everplaces, der efterfølgende kunne køre Audi A3 Limousine.

- Vores fokus på talentmassen er helt i tråd med Audis filosofi om at give noget tilbage og dermed skabe muligheder for ambitiøse og progressive talenter, men det gælder ikke kun business-talenter. Audi har bl.a. tidligere stået bag initiativer som ”Future team Audi” for unge golftalenter, ”The Tailormade Audi” for unge designere og har gennem de seneste to år været partner på ”DANSK Design Talent – Magasin Prisen” samt ”Berlingske Talent 100”. I år støtter Audi desuden to unge motorsportstalenter i Audis nye Audi Sport TT Cup, forklarer Christine Jelved.

På audi.dk/talent kan man finde interviews bl.a. med tidligere Berlingske Talent 100 talenter, der giver gode råd til de talenter, der er på vej op ad stigen.

Audi ønsker alle 100 talenter tillykke.

_______________