Audi Holbæk

Audi støtter unge talenter

Berlingske Business har netop kåret årets 100 unge talenter med potentiale til at blive fremtidens stjerner i dansk erhvervsliv, og samtidig er Guldnummeret med disse talenter udkommet. Audi støtter op omkring talenterne, der er udvalgt inden for kategorierne ledelse, forretningsudvikling, design/innovation, iværksættere, rådgivere, økonomi, produktion/logistik/indkøb, salg/marketing, kommunikation & HR, og lagde bl.a. hus til kåringen, som fandt sted i eksklusive rammer hos Audi Gladsaxe i går.

I forbindelse med kåringen var der spændende indlæg fra bl.a. MF’er Ida Auken, Lars Ellehave-Andersen fra PFA, Troels Gjerrild fra Odgers Berndtson, Ditte Marstrand Wulf fra RSA Scandinavia samt Thomas Jöhncke fra Audi. Audi direktør Thomas Jöhncke havde også fornøjelsen af at overrække nøglerne til to splinternye Audi A3 Limousine til to heldige talenter, som bliver godt kørende i den kompakte version af premiumklassen frem til sommerferien.

De to kommende Audi A3 Limousine kørere er marketingchef Thomas Erichsen fra Tivoli og iværksætter Tine Thygesen fra Everplaces.

”Samarbejdet her er helt i tråd med vores partnerstrategi, som har fokus på talentarbejdet inden for sport, mode, kultur og erhvervsliv. Det er en investering i fremtiden, og det har været utroligt inspirerende at være sammen med de unge talenter. Det skal blive rigtig spændende at følge dem fremover”, udtaler Audi direktør Thomas Jöhncke.