Audi Holbæk

Start prøveturen af en Audi hjemmefra

Salgsafdelingerne hos de danske bilforhandlere er ifølge myndighedernes COVID-19-restriktioner lukket frem til og med den 17. januar. Men der er heldigvis andre muligheder.

Hos Audi sidder salgsrådgiverne i stedet klar til at rådgive kunder og lave tilbud pr. telefon eller online, og åbningstiderne telefonisk/online er udvidet, så telefonerne nu er åbne mandag-torsdag 7-21, fredag 7-20 og i weekenden fra kl. 11-16. Det er eksempelvis muligt at aftale en virtuel fremvisning af en Audi, uanset om den er ny eller brugt.

Start prøveturen hjemmefra

Derudover tilbyder Audi nu fysiske prøveture på kundens hjemmeadresse, kundes arbejdsplads eller en anden lokation, der måtte passe kunden (i henhold til Erhvervsministeriets vejledning). Audi kommer fx hjem til kunden med den ønskede bil og sikrer selvfølgelig, at prøveturen sker med respekt for sundhedsmyndighedernes anbefalinger i forhold til COVID-19.

Udlevering af bil

Det er også muligt at få udleveret sin Audi, hvis man har købt en ny bil, og den er klar til levering, men det vil den respektive salgsrådgiver kontakte kunden direkte om.

Værkstederne er åbne

Audis værksteder holder åbent som normalt, så man kan fortsat aflevere sin bil på værkstedet. Alle services og ydelser fortsætter, men naturligvis med respekt for sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Audi prioriterer dog biler indenfor beredskabet og samfundskritiske erhverv før andre kunders biler.

For både kunder og medarbejderes skyld tager Audi følgende forholdsregler:

  • Man kan aflevere bilnøgle i en nøgleboks eller nøgleindkast i stedet for at møde op ved indskrivningen
  • I mødet med kunden bærer medarbejderne mundbind
  • Medarbejdere, der servicerer bilen, bærer handsker
  • Bilnøgler renses efter endt brug

Læs mere eller kom i kontakt med Audi på audi.dk


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk